2η ΥΠΕ Πειραιά και Αιγαίου: Ο Νίκος Καρβούνης νέος διοικητής. Παραμένει ο Χαράλαμπος Πλάτσης

Ο νέος διοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Καρβούνης (αριστερά) και ο κ. Πλάτσης
admin
06/03/2015 10:10
 
 
 

Ο νέος διοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Καρβούνης (αριστερά) και ο κ. Πλάτσης

 

Αλλαγή σκυτάλης στις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) της χώρας, καθώς την Πέμπτη το απόγευμα υπεγράφησαν από το υπουργείο Υγείας των επικεφαλής τους.

Δεκαεννέα νέα πρόσωπα τοποθετούνται επικεφαλής των επτά Υγειονομικών Περιφερειών της χώρας. Συνολικά, οι διοικητές και υποδιοικητές των ΥΠΕ είναι 21. Ωστόσο οι δύο δεν είναι καινούργιοι αφού διατηρούσαν το ίδιο πόστο και με την προηγούμενη κυβέρνηση. Πρόκειται για τον κ. Χαράλαμπο Πλάτση ο οποίος παραμένει υποδιοικητής στη 2η ΥΠΕ (Πειραιώς και Αιγαίου) και την κυρία Άννα Τριχοπούλου, υποδιοικήτρια στην 7η ΥΠΕ (Κρήτης).

Αναλυτικά, επικεφαλής των ΥΠΕ ανά περιφέρεια τοποθετούνται οι εξής:

Στην 1η ΥΠΕ Αττικής αναλαμβάνει διοικητής ο Άγγελος Παπαδόπουλος (παθολόγος ΕΣΥ), με υποδιοικήτριες τις Ιωάννα Διαμαντοπούλου και Χρυσάνθη Κίσκηρα.

Στη 2η ΥΠΕ Πειραιά και Αιγαίου, αναλαμβάνει διοικητής ο Νικόλαος Καρβούνης (ογκολόγος, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ), με υποδιοικητές την Ιωάννα Τσαπαρίκου και τον Χαράλαμπο Πλάτση.

Στην 3η ΥΠΕ Μακεδονίας, διοικητής αναλαμβάνει ο Γιώργος Κίρκος, με υποδιοικητές τον Παύλο Παπαδόπουλο και τον Αγάπιο Γαβριηλίδη.

Στην 4η ΥΠΕ Μακεδονίας – Θράκης, διοικητής αναλαμβάνει ο Στρατής Πλωμαρίτης (γιατρός) και υποδιοικητές οι Ηλίας Θεοδωρίδης και Δημήτρης Τσαλικάκης.

Στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, διοικητής αναλαμβάνει ο Νέστορας Αντωνίου (υπάλληλος νοσοκομείου Λάρισας), με υποδιοικητές τον Μιχάλη Βενιζέλο και την Αγγελική Βαγενά.

Στην 6η ΥΠΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, διοικητής αναλαμβάνει ο Γιώργος Γιαννόπουλος (γιατρός), με υποδιοικητές τον Μιλτιάδη Ζαμπάρα και τον Δημήτρη Κωστακιώτη.

Στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, διοικητής αναλαμβάνει ο γιατρός Νικόλαος Ηγουμενίδης, με υποδιοικητές την Άννα Τριχοπούλου και τον Στυλιανό Δημητρακόπουλο.

 
(Visited 152 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*