“Δυνατή διαμαρτυρία” για θέματα υγείας προετοιμάζουν οι Απεραθίτες

aperathou
admin
10/03/2015 21:45
 
 
 

"Φτάνει πια το ποτήρι ξεχείλισε" λένε οι Απεραθίτες που αγανάκτησαν με την "απαράδεκτη" κατάσταση που επικρατεί στον τομέα υγείας στο χωριό τους και στην ορεινή Νάξο γενικότερα, με τον "εμπαιγμό", την "περιφρόνηση" και την "αδιαφορία" που βιώνουν σχετικά με την ιατρική τους περίθαλψη.

 

Σύσσωμο το τοπικό συμβούλιο της Απειράνθου, καλεί όλους τους κατοίκους του χωριού, τους φορείς και τους συλλόγους να ενώσουν όλοι μαζί τις δυνάμεις τους και να ετοιμαστούν για ένα "μεγάλο αγώνα" προκειμένου να διεκδικήσουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, να νιώσουν ότι δεν είναι πολίτες Β κατηγορίας, να αισθανθούν ασφάλεια και να μη βιώνουν καθημερινά την αδιαφορία και την περιθωριοποίηση σχετικά με το πολύτιμο αγαθό της υγείας.

 

Οι Απεραθίτες περνούν από τα λόγια στις πράξεις και την Παρασκευή 13 Μαρτίου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο – Κ.Υ. Νάξου. 

Στο κάλεσμα της η κοινότητα μεταξύ άλλων αναφέρει: "όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι σε μια δυνατή διαμαρτυρία. Όλοι μαζί να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά να διεκδικήσουμε μια ζωή με αξιοπρέπεια, την υγεία που μας αρμόζει και να αρνηθούμε να ζούμε στον εμπαιγμό, την κοροϊδία και την ξεφτίλα που κάποιοι επιδιώκουν".

 

Διαβάστε την ανακοίνωση – κάλεσμα των Απεραθιτών:

 

(Visited 26 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*