Καπούνης για τα εγκαίνια της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού: Η ΕΑΣ έμεινε απ’ έξω

KAPOYNHS GRAFEIO 1
admin
16/10/2017 17:28
 
 
 

 

Η κοινωνική προσφορά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στη χθεσινή συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΑΣ με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

Παρουσία του Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Βλασερού συζητήθηκε ιδιαίτερα το θέμα της δωρεάς της Ένωσης στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και τα εγκαίνια της Μονάδας πριν από λίγες ημέρες κατά τα οποία όχι μόνο δε διαβάστηκε ο χαιρετισμός του προέδρου της Ένωσης Δημήτρη Καπούνη αλλά δεν έγινε και καμία αναφορά στη δωρεά των 300.000 ευρώ της Ένωσης, για τη Μονάδα. 

“Εμείς σαν Αγροτικός Συνεταιρισμός έχουμε πάρει μια απόφαση για δωρεά στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, 300.000 ευρώ. 100.000 ευρώ το χρόνο για τρία χρόνια, δηλαδή 8.300 ευρώ το μήνα. Τα χρήματα αυτά κάθε χρόνο προκύπτουν κατά το ήμισι (50.000) από τις μισθοδοσίες του Δ.Σ. που τις διαθέτουμε γι αυτό το σκοπό και τα υπόλοιπα 50.000 από τους παραγωγούς της ΕΑΣ” σημείωσε ο κ. Καπούνης ο οποίος εξέφρασε την αγανάκτηση του αφού όπως είπε η ΕΑΣ “έμεινε απ’ έξω”. 

“Μέχρι τώρα έχουμε δώσει, περίπου 20.000 ευρώ στο νοσοκομείο, για αναλώσιμα, πετρέλαιο κ.λπ.” είπε ο πρόεδρος της ΕΑΣ που δεν άκουσε ούτε ένα “ευχαριστώ” όπως σημείωσε.  

FOFI EAS 3

Ο Γιάννης Βλασερός τόνισε ότι ενώ και ο ίδιος είχε κληθεί στην τελετή των εγκαινίων της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και παραβρέθηκε σε αυτήν, δεν του δόθηκε ο λόγος να μιλήσει ως Τομεάρχης της Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ που έχει προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις από την πλευρά του, για να γίνει πράξη η λειτουργία της Μονάδας, αλλά ούτε καν το όνομα του δεν αναφέρθηκε στους χαιρετισμούς…

“Εκτός ΣΥΡΙΖΑ δόθηκε ο λόγος μόνο στο δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ο οποίος και έκανε μια μικρή αναφορά για το πώς φτάσαμε σήμερα να εγκαινιάζουμε τη μονάδα. Αυτό που πρέπει να υπογραμμιστεί είναι ότι η συμμετοχή των διοικούντων σήμερα, σε όλο αυτό το εγχείρημα, ήταν μόνο ο διορισμός των γιατρών. Όλα τα υπόλοιπα, ήταν έτοιμα” σημείωσε ο κ. Βλασερός. 

“Λαμβάνουμε κάθε τόσο επιστολές που μας ζητούν χρήματα από το νοσοκομείο για διάφορους λόγους… Εμείς όμως έχουμε πάρει απόφαση να διαθέσουμε 300.000 ευρώ, 8.300 ευρώ κάθε μήνα για τρία χρόνια, για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού” ξεκαθάρισε ο κ. Καπούνης.

Η κ. Γεννηματά σχολιάζοντας τα παραπάνω τόνισε ότι οι διοικούντες δεν έχουν κανένα δικαίωμα να οικειοποιούνται απόλυτα τις πράξεις και τις προσπάθειες των προηγούμενων. 

https://www.youtube.com/watch?v=_n74UhgvVm8 

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*