Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Παρηγορητικής Φροντίδας από το νοσοκομείο Νάξου

nosokomeio naxou makrini 1
admin
20/10/2017 08:41
 
 
 

Το Γενικό Νοσοκομείο – ΚΥ Νάξου συμμετέχει στις εκδηλώσεις εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παρηγορητικής Φροντίδας 2017 σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Θεραπείας Πόνου και Παρηγορητικής Φροντίδας, με τις παρακάτω δράσεις:

• Διοργάνωση εκδήλωσης με θέμα «Θεραπεία του Πόνου και Παρηγορική Φροντίδα» την Κυριακή, 22/10/2017 και ώρα 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Νικοδήμου, στη Χώρα Νάξου. Το θέμα θα αναπτυχθεί από ιατρούς και λοιπούς επιστήμονες του ΓΝ-ΚΥ Νάξου.

• Συμμετοχή στη δράση της Ελληνικής Εταιρίας Θεραπείας Πόνου και Παρηγορητικής Φροντίδας «Ημέρα Ανοιχτών Ιατρείων Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας 2017». Την Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017, 21 Ιατρεία Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας σε ολόκληρη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και αυτό του ΓΝ-ΚΥ Νάξου, με τον ιατρό Ιωάννη Χρονάκη, θα είναι ανοιχτά στο κοινό από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες για το θεραπευτικό τους έργο, που αφορά άμεσα το δικαίωμα και τις δυνατότητες Θεραπείας του Πόνου και Παρηγορικής Αγωγής.

 

(Visited 13 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*