Στο υπουργείο Υγείας αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και βουλευτές Κυκλάδων και Δωδεκανήσου

admin
14/03/2015 08:36
 
 
 

Με τον υπουργό Υγείας συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, καθώς και βουλευτές Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η στελέχωση των νησιών του Νοτίου Αιγαίου με 60 ιατρούς, οι οποίοι – κατόπιν πρωτοβουλίας της περιφερειακής αρχής – θα λάβουν μηνιαία αποζημίωση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθ’ όλη τη διάρκεια της εκεί παρουσίας τους. Μάλιστα, ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε από την πλευρά του, ότι «η πρωτοβουλία αυτή διασφαλίζει την κοινωνική θωράκιση των νησιών της Περιφέρειας».

«Δεν υπάρχουν όρια στη βούληση για την εξεύρεση λύσεων»

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποδεικνύει σήμερα με τον καλύτερο και τον πλέον παραδειγματικό  τρόπο πως δεν υπάρχουν όρια και περιορισμοί στη βούληση και την ισχυρή θέληση για εξεύρεση λύσεων στα ζωτικά προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία μας, στο σύνολό της. Το πολυτιμότερο αγαθό της υγείας, που τόσα χρόνια στερούνται οι νησιώτες μας, σαν να είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, τους παρέχεται μέσα από την πρωτοβουλία της περιφερειακής αρχής. Με την δέσμευση ότι, με την ίδια θέληση, με την ίδια αποφασιστικότητα θα συνεχίσουμε το έργο μας».
Σημειώνεται ότι παρόντες στη συνάντηση ήταν, επίσης, οι βουλευτές Κυκλάδων και Δωδεκανήσου κ.κ. Νίκος Μανιός, Νίκος Συρμαλέντιος, Αντώνης Συρίγος, Νεκτάριος Σαντορινιός και Ηλίας Καματερός, ενώ τον περιφερειάρχη συνόδευσαν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Σωτρίλλης και ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Υγείας κ. Καραμαρίτης.

 

 

 

 

 

(Visited 19 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*