Δεν βάζει λουκέτο το υποκατάστημα του ΙΚΑ στη Μήλο

admin
18/03/2015 14:19
 
 
 

Δεν θα μπει τελικά λουκέτο στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στη Μήλο.

Οι μαζικές κινητοποιήσεις των κατοίκων και των τοπικών φορέων του νησιού κατάφεραν να αποτρέψουν την κατάργηση του υποκαταστήματος, η οποία – σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Συρμαλένιου – «είχε δρομολογηθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση και δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο ΦΕΚ».

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται μνεία στην παρέμβαση των τριών βουλευτών των Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ (κ.κ. Συρμαλένιου, Μανιού και Συρίγου) τόσο στον αναπληρωτή υπουργό κοινωνικής ασφάλισης Δημήτρη Στρατούλη, όσο και στη διοίκηση του ΙΚΑ, με τις οριστικές αποφάσεις να λαμβάνονται στις 20 Μαρτίου, οπότε και θα συναντηθεί στην Αθήνα η διοίκηση του ΙΚΑ με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου της Μήλου.

«Ο λαός της Μήλου και οι τοπικοί φορείς έβαλαν αποφασιστικό φραγμό στην κατάργηση άλλης μιας δημόσιας υπηρεσίας στο νησί και έδειξαν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν περαιτέρω υποβάθμιση της ζωής τους. Το δίδαγμα της ενωμένης και αποφασιστικής κινητοποίησης των κατοίκων, ας αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα προς όλες τις κατευθύνσεις» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του κ. Συρμαλένιου.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*