Προσφορά ψηφιακού καρεκλοζυγού στον Σύλλογο Νεφροπαθών Σύρου

admin
09/04/2015 13:30
 
 
 

 

Έναν ψηφιακό καρεκλοζυγό παρέδωσε σήμερα στον Σύλλογο Νεφροπαθών Σύρου ο μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β’.

Η παράδοση έγινε στην αίθουσα προ της μονάδος Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, παρουσία του διευθυντή του Νοσοκομείου κ. Τρίντζαλη, της υπεύθυνης γιατρού και εκπροσώπων του Συλλόγου.

Ο μητροπολίτης Σύρου, στην τελετή, μεταξύ άλλων: «Όταν ο Σύλλογος Νεφροπαθών αποτάνθηκε στην Ιερά Μητρόπολη, προκειμένου να αποκτήσει τον απαραίτητο αυτό εξοπλισμό, απευθυνθήκαμε στην EUROMEDIKA και τον επιχειρηματία κ. Θωμά Λιακουνάκο, προκειμένου να μας διευκολύνουν στην προμήθειά του. Ο κ. Λιακουνάκος, όμως, προσφέρθηκε να το προσφέρει ο ίδιος, και τώρα, με τη σειρά μου σας το παραδίδω…

Εύχομαι, βέβαια, να σας παρέδιδα ένα όργανο ψυχαγωγίας, αλλά, δυστυχώς, έτσι είναι η ζωή… Σας παρακαλώ να το δεχθείτε ως προσφορά αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως και της τοπικής μας Εκκλησίας, με την ευχή να έρθει γρήγορα η ημέρα, που η πρόοδος της ιατρικής επιστήμης θα καταστήσει άχρηστο και περιττό τον καρεκλοζυγό αυτό».

Ο κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη τον Διευθυντή του Νοσοκομείου και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την πολύ καλή αυτή Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, η οποία ανακουφίζει τους πάσχοντες συνανθρώπους μας από τη Σύρο και τα γύρω νησιά.

Στη συνέχεια, ο κ. Τρίτζαλης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Λιανουνάκο για την προσφορά του, ευχαρίστησε τον κ. Δωρόθεο, λέγοντας ότι τον γνωρίζει 38 χρόνια και πάντοτε βρίσκεται στο πλευρό του Νοσοκομείου,  όπως και ο προκάτοχός του κυρός Δωρόθεος Α’. Ευχήθηκε, τέλος, καθώς το Νοσοκομείο διέρχεται δύσκολη περίοδο, αυτή η προσφορά να ενεργοποιήσει και άλλους συντοπίτες μας, ώστε να το συνδράμουν στο μεγάλο και δύσκολο έργο που επιτελεί.

(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

 

 

(Visited 34 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*