Ένα μεγάλο “μπράβο” για το νοσοκομείο Νάξου

admin
28/07/2015 23:13
 
 
 

Ένα μεγάλο “μπράβο” στους ιατρούς και λοιπούς εργαζόμενους στο νοσοκομείο Νάξου λέει με επιστολή του ο αναγνώστης του naxostimes.gr κ. Αναστάσιος Καλημέρης.

Όπως επισημαίνει, χάρη στην “έγκυρη και αποτελεσματική αιματολογική ανάλυση” που έγινε σε κάποιο παιδί διακομίστηκε εγκαίρως στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα…  Αναλυτικότερα στο μήνυμα του ο κ. Καλημέρης επισημαίνει:Συγχαρητήρια αποκόμισε το τμήμα ιατρικών εργαστηρίων (μικροβιολογικό) του Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου από το Νοσοκομείο Παίδων για την έγκυρη και αποτελεσματική αιματολογική  ανάλυση, που είχε σαν αποτέλεσμα την διαπίστωση μιας σπάνιας εύρεσης στις αιματολογικές εξετάσεις ενός παιδιού έτσι ώστε με την φροντίδα του παιδιάτρου να διακομισθεί έγκαιρα στο Νοσοκομείο Παίδων.

Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά, οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Νάξου ιατρικό & Παραϊατρικό προσωπικό έδειξαν ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες, είναι εδώ δίπλα μας και το παλεύουν μέρα με την μέρα για το καλύτερο δυνατόν. Θα ακούσει κανείς τις κραυγές αγωνίας που βγάζουν έτσι ώστε το νοσοκομείο να λειτουργήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος όλων εμάς των κατοίκων. Και πάλι μπράβο…

Με εκτίμηση
Αναστάσιος Καλημερης

(Visited 13 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*