Θα ανοίξει τελικά το νοσοκομείο Σαντορίνης;

admin
23/08/2015 11:20
 
 
 

Ο Γενικός Γραμματέας  Δημόσιας Υγείας κ. Γιάννης Μπασκόζος κατέβηκε την Πέμπτη 20 Αυγούστου στη Σαντορίνη όπου συναντήθηκε με φορείς του νησιού προκειμένου να μεταφέρει τη δέσμευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την άμεση λειτουργία του νοσοκομείου Σαντορίνης.

 

Τον κ. Μπασκόζο συνοδεύει το μέλος του Δ.Σ. της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ Α.Ε.) κ. Μιχάλης Ρούσσος καθώς η λειτουργία του νοσοκομείου θα γίνει σε συνεργασία με την ΑΕΜΥ.

Ο κ. Μπασκόζος δεσμεύθηκε στο Δήμαρχο Θήρας ότι η κυβέρνηση θα προβεί σε ταχεία εισαγωγή νομοθετικής ρύθμισης με στόχο την άμεση έναρξη λειτουργίας του Νοσοκομείου. Συμφωνήθηκε επίσης η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής για διασφάλιση πρόσθετης χρηματοδότησης, πέρα από την κρατικά εγγυημένη, για το Νοσοκομείο της Σαντορίνης. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε πως μπορεί να γίνει αυτό άμεσα καθώς η κυβέρνηση την ίδια μέρα παραιτήθηκε και η χώρα είναι σε αναμονή για νέες εκλογές.

Τέλος, να πούμε ότι ο Γενικός Γραμματέας και ο κ. Ρούσσος επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Νοσοκομείου, οι οποίες μπορεί να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για την έναρξη λειτουργίας του, η λειτουργία του όμως δεν γνωρίζουμε ακόμη για πότε αναμένεται.

 

Πηγή: sofokleousin.gr

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*