Γεράσιμος Δαμουλάκης: «Τα κόμματα προσπαθούν να καπελώσουν την Αυτοδιοίκηση»

damoylakis gerasimos
admin
11/07/2016 13:23
 
 
 

«Η δουλειά του δημάρχου είναι να εφαρμόζει τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Δέκα με τόνο» του AegeanVoice 107.5, περιέγραψε τα όσα συνέβησαν με τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή στη Μήλο, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του ΚΕΠ Υγείας.

Σύμφωνα με τον κ. Δαμουλάκη, το δημοτικό συμβούλιο Μήλου (το οποίο αποτελείται από τρεις παρατάξεις) αποφάσισε ομόφωνα ότι είναι ανεπιθύμητος στον δήμο Μήλου οποιοσδήποτε βουλευτής από οποιοδήποτε κόμμα ψήφισε την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά. Η απόφαση αυτή έχει γίνει γνωστή στον πρωθυπουργό, την Βουλή, αλλά και σε όλους τους βουλευτές των Κυκλάδων ήδη από τις 20 Μαΐου.

«Οι κυβερνήσεις διαχρονικά προσπαθούν να διασπάσουν τα νησιά και δεν έχουν καταλάβει ότι είμαστε ενωμένοι και μια γροθιά […] Οι άνθρωποι αυτοί δεν σεβάστηκαν καθόλου και έκαναν κουρέλι το άρθρο 101 του Συντάγματος» τόνισε ο δήμαρχος Μήλου, απαντώντας εμμέσως και στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μήλου, η οποία τον κατήγγειλε για «απρεπή, προσβλητική και απαράδεκτη συμπεριφορά που βλάπτει τα συμφέροντα του νησιού». «Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, ότι τα κόμματα και τα τυφλά κομματικά τους όργανα προσπαθούν να καπελώσουν τα δημοκρατικά εκλεγμένα όργανα της δημόσιας διοίκησης» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η τοπική κοινωνία της Μήλου επικρότησε τις ενέργειες του.

Λάβρος κατά των πολιτικών, ο κ. Δαμουλάκης ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης του: «Έχουν διαλύσει τα νησιά […] Θέλουν να τιμωρήσουν τις κοινωνίες των νησιών και κοροϊδεύοντας, έχουν βολευτεί στις καρέκλες τους που ούτε στον ύπνο τους δεν θα έβλεπαν».

(φωτό: oinoi.gr)

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*