ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟ: Η Υφαντίδου φεύγει, η Δελημπασάκη έρχεται

admin
27/10/2016 15:41
 
 
 

Αλλαγές στο τμήμα στίβου του Πανναξιακού… Το Ναξιακό Σωματείο αποδέσμευσε την αθλήτρια Σοφία Υφαντίδου καθώς και τους Ευφροσύνη Θεοδώρου, Παπούλια Ανέστη, Μπαϊράμη Ευφροσύνη και Παγουνάδη Αθανάσιο ενώ παράλληλα ανακοίνωσε τη μεταγγραφή της πρωταθλήτριας Ελλάδας στα 100μ και 200μ και μέλους της Εθνικής Ελλάδας Μαρίας Δελημπασάκη.

Η Διοίκηση της ομάδας δεν σταμάτησε εκεί αφού προχώρησε σε μια πρωτοφανή κίνηση προσλαμβάνοντας συνολικά τέσσερις γυμναστές, καθένας για συγκεκριμένο τομέα αθλημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, όρισε αρχιπροπονητή τον κ. Ματθαίο Χαμηλοθώρη ο οποίος θα συνεπικουρείται από τους Στέφανο Κληρονόμο, Παναγιώτη Αμανατίδη και Ειρήνη Σιδερή και στην Αθήνα (στον Άγιο Κοσμά) προπονητής των αθλητών στίβου του Πανναξιακού είναι ο Ευστράτιος Βασιλείου.  Επίσης να σημειωθεί ότι η προπόνηση των αθλητών των ακαδημιών του Πανναξιακού θα γίνεται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Σάββατο.
Όπως ανακοίνωσε ο Πανναξιακός ΑΟ, όλα τα παραπάνω γίνονται στη προσπάθεια του Ναξιακού Σωματείου να αναπτύξει ακόμη περισσότερο τις ακαδημίες του και να θέσει γερά θεμέλια για το μέλλον.  

(Visited 70 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*