Στη Μύκονο η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λαλά Σαλμά με τα παιδιά της – Διευκρινίσεις του SCD Group για τη διαμονή τους στο νησί

Newsroom
08/07/2024 23:46
 
 
 

 

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, η πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λαλά Σαλμά , ο γιός της και διάδοχος του θρόνου, Μουλαΐ Χασάν και η κόρη της, πριγκίπισσα Λάλα Χαντίγια, συνοδευόμενοι από φίλους και συνεργάτες τους βρίσκονται στην Μύκονο προκειμένου να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Εξαιτίας της παραφιλολογίας που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, ως διαχειρίστρια εταιρεία του property στο οποίο διαμένει η πριγκίπισσά με τα παιδιά της, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

-Τα πράγματα που μεταφέρθηκαν μαζί με τα προσωπικά τους αντικείμενα, προστέθηκαν στις βίλες προκειμένου να κάνουν πιο άνετη και ευχάριστη την όλη διαμονή τους.

-Η ίδια ουδέποτε απαίτησε την αλλαγή της επίπλωσης. Σε αντίθεση με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία εικοσιτετράωρα, και τα τρία μέλη της βασιλικής οικογένειας του Μαρόκου, είναι ιδιαίτερα φιλικά, προσιτά και καλοσυνάτα ενώ σε καμία περίπτωση οι απαιτήσεις τους δεν πλησιάζουν την υπερβολή.

Ο Όμιλος SCD Group, και η οικογένεια Θ. Ντουζόγλου εκφράζουν και δημόσια τις θερμές τους ευχαριστίες προς τη βασιλική οικογένεια του Μαρόκου που επέλεξαν για ακόμη μια φορά, το AGL Luxury Villas στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα και ελπίζουμε να τους φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 141 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*