VIDEO: Το “Naxos Adventure Rally 2017” είναι γεγονός! (φώτος)

Naxos Adventure Rally 6
admin
28/04/2017 23:01
 
 
 

Το Naxos Adventure Rally 2017, είναι γεγονός…

Πρόκειται για μια τριήμερη εκδήλωση ράλι μοτοσικλέτας που πραγματοποιείται στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και σκοπό έχει να αναδείξει τις μοναδικές διαδρομές της Νάξου, καθώς επίσης και να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες για μια μοναδική adventure απόδραση!

Την Παρασκευή κατέφθασαν στο νησί οι περίπου 80 συμμετέχοντες οι οποίοι μαζί με τους διοργανωτές πέρασαν μια όμορφη βραδιά στο Cafe Cream. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η παρουσίαση των επίσημων καλεσμένων της ΛΕ.ΜΟ.Ν. Βασίλη Ορφανού και Adam Riemman. Παρουσιάστηκε οπτικοακουστικό υλικό αλλά και ο γνωστός και πολύ δύσκολος αγώνας Paris Dakar από τον ειδικό Βασίλη Ορφανό…

Παρών στην εκδήλωση και ο αντιπεριφερειάρχης και έπαρχος Νάξου Γιάννης Μαργαρίτης, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση.

Naxos Adventure Rally 12
Ακολούθησε συζήτηση και πολύ κουβέντα με τους καλεσμένους…

Naxos Adventure Rally 18

Όπως δήλωσε στο www.naxostimes.gr η “ψυχή” της διοργάνωσης Ευθύμιος Αλιμπέρτης: “το Naxos Adventure Rally είναι μια ανοιχτή εκδήλωση για τους φίλους της μοτοσικλέτας που τους αρέσει να ανακαλύπτουν καινούρια μέρη, όπως ακριβώς και οι άνθρωποι που εμπνεύστηκαν και υλοποιούν την ιδέα αυτή, που είναι πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν, με ευχαρίστηση και ανιδιοτέλεια στο κοινωνικό σύνολο. Τα Μέλη της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Νάξου (Λε.Μο.Ν), η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κάτοικοι του νησιού και χορηγοί, συνεργάστηκαν και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία για τους συμμετέχοντες”!

Naxos Adventure Rally 14

Ο Adam Riemman στο χαιρετισμό του σημείωσε: “Πήρα τρεις πτήσεις από Αυστραλία για να φτάσω στη Νάξο… Είναι ένα υπέροχο μέρος κάτι που δεν γνώριζα μέχρι που με κάλεσε ο Ευθύμιος στο όμορφο νησί σας και είμαι σίγουρος ότι η βόλτες που θα κάνουμε τις επόμενες ημέρες θα είναι υπέροχες. Προσωπικά είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που σας γνώρισα και βρίσκομαι τώρα εδώ μαζί σας. Είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να δοκιμάσω το φαγητό σας και να γνωρίσω τον πολιτισμό του τόπου σας. Ήδη είναι υπέροχο που βρίσκομαι για πρώτη φορά στην Ελλάδα. …Όταν ο Ευθύμιος γίνει δήμαρχος στη Νάξο, θα πρέπει να μετονομάσει το νησί σε Relaxos”.

https://www.youtube.com/watch?v=FWitMc-aX9o&feature=youtu.be

Naxos Adventure Rally 2017: Αναλυτικά το πρόγραμμα

Naxos Adventure Rally 1

Naxos Adventure Rally 2

Naxos Adventure Rally 3

Naxos Adventure Rally 4

Naxos Adventure Rally 5

Naxos Adventure Rally 7

Naxos Adventure Rally 8

Naxos Adventure Rally 9

Naxos Adventure Rally 11

Naxos Adventure Rally 13

Naxos Adventure Rally 15

Naxos Adventure Rally 16

Naxos Adventure Rally 17

Naxos Adventure Rally 20

Naxos Adventure Rally 21

(Visited 134 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*