Τεχνική σύσκεψη για έργα υποδομής της Κιμώλου

leontaritis bentoyris kimolos 2
admin
26/10/2017 13:08
 
 
 

Για την πορεία αναπτυξιακών θεμάτων της Κιμώλου, καθώς και για την πορεία έργων και μελετών είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί ο δήμαρχος Κιμώλου Κωνσταντίνος Βεντούρης, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που έγινε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων στην Ερμούπολη.

Εκτός από τον κ. Λεονταρίτη, το παρών έδωσαν και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων, που ενημέρωσαν τον κ. Βεντούρη αναλυτικά για την εξέλιξη της δημοπρασίας του έργου «Κατασκευή συνοδών έργων μονάδας αφαλάτωσης Κιμώλου», μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της υποβολής των προσφορών του ηλεκτρονικού διαγωνισμού.
Ξεχωριστή αναφορά έγινε για την αναγκαιότητα ένταξης του ΧΥΤΑ Κιμώλου και των έργων του ΒΙΟΚΑ, της μελέτης του επαρχιακού δρόμου Πρασσών, του δρόμου «οκτώς – δέκας» σε χρηματοδοτικά προγράμματα. Επίσης, παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις που αφορούν στις μελέτες αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης και του δρόμου στο Καλαμίτσι, ενώ συζητήθηκε και η πορεία των ενεργειών για το λιμενικό έργο στην ίδια περιοχή.

leontaritis bentoyris kimolos 1
«Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου θα συνεχίσει να είναι αρωγός του δήμου στην προσπάθεια επίτευξης των αναπτυξιακών στόχων του» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Λεονταρίτης, επαναβεβαιώνοντας τη βούλησης της συνεχούς και επί της ουσίας συνεργασίας του Δήμου με την Περιφέρεια.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*