Στη Σαντορίνη το ντέρμπι των Κυκλάδων

paon thira 2017
admin
12/11/2017 11:47
 
 
 

Στο κατάμεστο κλειστό της Νάξου ο Πανναξιακός γνώρισε την πρώτη του ήττα για την φετινή σεζόν από τον ΑΟ Θήρας.

Σε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν 400 και πλέον οπαδοί και των δύο ομάδων η ομάδα της Σαντορίνης έφυγε με «καθαρό» τρίποντο επί του Πανναξιακού, που παρόλο ότι στο τρίτο σετ προηγήθηκε με 19-12 δεν κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι έχοντας σοβαρά προβλήματα στην υποδοχή.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων που είχαν κορυφαία την Μέρκοβα, πίεσαν στο σερβίς στοχεύοντας τις Διώτη και Κάλτερ και χάλασαν την υποδοχή του Πανναξιακού.

Δυνατή ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι Ναξιώτες φίλαθλοι αλλά και οι περίπου 50 οπαδοί του ΑΟ Θήρας που γέμισαν το «Δήμήτρης Περιστεράκης» το βράδυ του Σαββάτου.

Οι οπαδοί του ΑΟ Θήρας παρά την έγγραφη ενημέρωση της διοίκησης του Πανναξιακού προς τον σύλλογο της Σαντορίνης ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε «οργανωμένους» καθώς η προπώληση εισιτηρίων «διαρκείας» αλλά και της προπώλησης εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα που ήταν αυξημένη και θα υπήρχε πρόβλημα χωρητικότητας, ταξίδεψαν στην Νάξο να υποστηρίξουν την ομάδα τους.

Η αστυνομική δύναμη παίρνοντας την ευθύνη να τους επιτρέψει την είσοδο στο τέλος δικαιώθηκε καθώς οι φίλοι των δύο ομάδων δεν δημιούργησαν το παραμικρό και η αστυνόμευση ήταν υποδειγματική.

Τα σετ: 0-3 (19-25, 15-25, 23-25)

Κώστας Παπαδόπουλος (Πανναξιακός): «Η ομάδα της Σαντορίνης ήταν καλύτερη από εμάς. Εμείς ξέρουμε τις αδυναμίες μας και αυτές βγήκαν στο ματς. Δεν μπορέσαμε να περιορίσουμε την Μέρκοβα. Ήταν ένα πολύ άσχημο παιχνίδι για τον Πανναξιακό και πρέπει να το ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί έχουμε τον Άρη μπροστά μας».

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): «Είμαι χαρούμενος που περάσαμε νικηφόρα από μια πολύ δύσκολη έδρα. Στο τρίτο σετ βγάλαμε ψυχή και φθάσαμε σε μια μεγάλη ανατροπή. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τη νίκη γιατί είμαστε μόλις στην τέταρτη αγωνιστική. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς για να πετύχουμε τους στόχους μας. Συγχαρητήρια στους οπαδούς και των δύο ομάδων που δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα».

(Visited 24 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*