Επανακατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στο Παραπόρτι Άνδρου

 
 
 

ergasies gipeda 6
Ξεκίνησαν την Τρίτη, οι εργασίες αποκατάστασης και επανακατασκευής των εγκαταστάσεων στο αθλητικό κέντρο στο Παραπόρτι, στη Χώρα Άνδρου.

Η αρχή έγινε με τις εργασίες πλήρους επανακατασκευής του διπλού γηπέδου τένις, η συνέχεια δόθηκε με την περίφραξη του γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5 και τέλος με την περίφραξη του γηπέδου μπάσκετ, το οποίο κατασκευάστηκε προσφάτως.

ergasies gipeda 2

Οι νέες αθλητικές υποδομές σε σύντομο διάστημα αναμένεται να παραδοθούν στους δημότες της Άνδρου, δίνοντας πνοή ιδιαιτέρως στη νεολαία και τα παιδιά, που ασχολούνται και αγαπούν τον αθλητισμό. Παράλληλα, ο δήμος Άνδρου έχει καταθέσει πρόταση για την επισκευή και χρηματοδότηση του Δημοτικού Σταδίου «Ιωάννης Μ. Γουλανδρής».

ergasies gipeda 4

Στο πλαίσιο των εργασιών, ο δήμος Άνδρου ευχαριστεί το Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και τους Εθελοντές Δασοπυροσβέστες, που επέβλεπαν τον περιβάλλοντα χώρο για τυχόν εκδήλωση πυρκαγιάς λόγω των εργασιών κοπής και αποξήλωσης των παλαιών μεταλλικών υλικών. Η ανταπόκρισή τους ήταν άμεση, καθώς χρειάστηκε αρκετές φορές να επέμβουν για την κατάσβεση μικρών εστιών.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*