Τον προστάτη τους Άγιο Χαράλαμπο γιόρτασαν οι κάτοικοι της Κέας

 
 
 

Στον Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού Ιουλίδας, επί τη εορτή του Πολιούχου Κέας Αγίου Χαραλάμπους, ιερούργησε ο μητροπολίτης Σύρου-Κέας κ. Δωρόθεος Β’.

Το παρών έδωσαν οι βουλευτές Κυκλάδων κ.κ. Συρμαλένιος και Βρούτσης, ο έπαρχος Κέας-Κύθνου κ. Βιτάλης, ο δήμαρχος Κέας κ. Ευαγγέλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θώδης, ο αντιδήμαρχος κ. Βρεττός, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, η Λιμενάρχης Κέας, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κέας, οι πολιτευτές Κυκλάδων κα Μονογυιού και Βακόνδιος, ο Διευθυντής και οι μαθητές του ΕΠΑΛ Κέας, καθώς και πλήθους πιστών μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά κάθε ηλικίας.

kea agios xaralampos 2019 2
Στην ομιλία του, ο κ. Δωρόθεος Β’ αναφέρθηκε στην αληθινή χαρά που μπορεί να γευθεί ο άνθρωπος κοντά στο Χριστό και την Εκκλησία, συνεχάρη τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι οδήγησαν τα παιδιά στην Εκκλησία και ευχήθηκε για το επί θύραις Τριώδιο. Ακολούθως, ο μητροπολίτης Σύρου-Κέας προέστη της λιτανείας της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Χαραλάμπους προς το Ηρώο και το εμβληματικό Δημοτικό Κατάστημα της Ιουλίδας, η ηποία κατέληξε και απελύθη στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, στην Κάτω Χώρα.

kea agios xaralampos 2019 3kea agios xaralampos 2019 4kea agios xaralampos 2019 5kea agios xaralampos 2019 6kea agios xaralampos 2019 7
(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 41 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*