Διαπλάτυνση της οδού Χώρα – Μοναστήρι στη Σίκινο

 
 
 

Ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για το έργο διαπλάτυνσης της οδού Χώρας – Μοναστήρι στη Σίκινο θα διενεργήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων, κατόπιν σχετικής απόφασης του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 280.000,00 ευρώ, αφορά στην διαπλάτυνση της οδού ώστε να είναι δυνατή η στάθμευση και η αναστροφή των οχημάτων, καθώς και στην κατασκευή τεχνικών, για την καλύτερη απορροή των ομβρίων υδάτων.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:00 π.μ., με την αποσφράγιση των ηλεκτρονικών προσφορών στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας, στην Ερμούπολη της Σύρου.
Ο ηλεκτρονικός φάκελος προσφοράς των διαγωνιζομένων θα υποβληθεί μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ). Καταληκτική ημερομηνία για την ηλεκτρονική υποβολή των προσφορών είναι η Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 και ώρα 10:00 πμ.
Φορέας κατασκευής του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων. Η προθεσμία εκτέλεσης είναι 8 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.
Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

(φωτό: Δήμος Σικίνου)

(Visited 19 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*