Τριήμερη εκστρατεία καρδιολογικής πρόληψης στην Σχοινούσα

iatreio sxoinoussas
Newsroom
01/09/2020 12:08
 
 
 

Τριήμερη εκστρατεία πρόληψης των καρδιαγγειακών παθήσεων στη Σχοινούσα διοργανώνει ο ανθρωπιστικός, μη κερδοσκοπικός φορέας «Coeurs pour Tous Hellas – Καρδιές για Όλους», με την χορηγία της GE Healthcare η οποία παραχώρησε έναν φορητό υπερηχοκαρδιογράφο.

Η συγκεκριμένη δράση ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, προσφέροντας δωρεάν υπερηχογραφικές καρδιολογικές εξετάσεις σε νεογνά, παιδιά και ενήλικες. Κατά τη διάρκειά της υπολογίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί ένας σημαντικός αριθμός υπερήχων, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στους μόνιμους κατοίκους του νησιού.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις δωρεάν εξετάσεις υπέρηχων καρδιάς (triplex) από τις 9:30 μέχρι τις 14:00 και από τις 17:00 μέχρι τις 20:00 στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της Σχοινούσας με τη βοήθεια Κινητής Ιατρικής Μονάδας, που θα στηθεί στο νησί με πρωτοβουλία του «Coeurs pour Tous Hellas – Καρδιές για Όλους».

O ανθρωπιστικός φορέας Coeurs pour Tous Hellas με κεντρικό μήνυμα «Καρδιές για Όλους» συστάθηκε το 2015 για τα παιδιά της Ελλάδας με συγγενή καρδιοπάθεια, ως έμπρακτη δέσμευση και προσφορά στην ελληνική κοινωνία και τους μικρούς ασθενείς των οικονομικά αδύναμων οικογενειών. Μέσα σε αυτά τα τρία περίπου χρόνια παρουσίας του φορέα στη χώρα μας, έχουν εξυπηρετηθεί περισσότερα από 130 παιδιά.

(Visited 130 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*