Πιστοποίηση «ANIMAL WELFARE CERTIFIED» για την ευζωία των παραγωγικών ζώων πήρε η τυροκομία «ΠΙΤΤΑΡΑΣ»

Newsroom
10/02/2022 18:04
 
 
 

 

Μία ακόμα πιστοποίηση πρόσθεσε στη συλλογή του το τυροκομείο «ΠΙΤΤΑΡΑΣ» στη Νάξο.

Πρόκειται για το πιστοποιητικό «ANIMAL WELFARE CERTIFIED» που αποδεικνύει ότι το Τυροκομείο «ΠΙΤΤΑΡΑ» τηρεί τις προδιαγραφές του προτύπου καλής μεταχείρισης ζώων στη δραστηριότητα «Αγελάδες γαλακτοπαραγωγής και λοιπά βοοειδή».

Το πιστοποιητικό «ANIMAL WELFARE CERTIFIED» δόθηκε στον κ. Πιτταρά μετά από ελέγχους που έγιναν στα ζώα γαλακτοπαραγωγής που εκτρέφει στις Μέλανες Νάξου από τα οποία προέρχεται η εξαίσια γραβιέρα ΠΟΠ και τα λοιπά γαλακτοκομικά προϊόντα «ΠΙΤΤΑΡΑΣ».

«Προσφέρουμε πάντα το πιο φυσικό, υγιεινό και ποιοτικό προϊόν σε εσάς και τα παιδιά σας, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τα ζώα μας» τονίζει η τυροκομεία Πιτταρά και προσθέτει:

«Πρωτοπορώντας, είμαστε η πρώτη μονάδα αγελάδων γαλακτοπαραγωγής στην Ελλάδα με πιστοποιητικό «COSMOCERT» για την καλή μεταχείριση και την ευζωία των ζώων μας. Έτσι φτιάχνεται η γραβιέρα ΠΟΠ Πιτταρά καθώς και τα υπόλοιπα προϊόντα μας που προέρχονται από την κτηνοτροφική μονάδα και το τυροκομείο μας. Με μη γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές, πάντα άριστης ποιότητας, με αγάπη για τα ζώα μας και με σεβασμό σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας “από το σπόρο στο ράφι”».

 

(Visited 478 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*