Δημήτρης Καπούνης: «Κλείνουν κτηνοτροφικές μονάδες στη Νάξο – Θα πρέπει όλοι να στηρίξουν τον πρωτογενή τομέα» (video)

Newsroom
29/09/2022 21:21
 
 
 

 

Μέσα στο 2022 έντεκα κτηνοτροφικές μονάδες της Νάξου έκλεισαν, γεγονός που αποτελεί απόρροια της ακρίβειας και του αυξημένου κόστους παραγωγής που έχουν γονατίσει τους κτηνοτρόφους (στη Νάξο και όχι μόνο).

Για το θέμα αυτό μίλησε στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου Δημήτρης Καπούνης, που υπογράμμισε ότι η Ε.Α.Σ. έκανε κινήσεις για να αντιμετωπίσει τα παραπάνω προβλήματα, αλλά η κατάσταση παραμένει δύσκολη και δυστυχώς χειροτερεύει, ενώ παράλληλα η παραγωγή γάλακτος ολοένα και μειώνεται.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου ζήτησε, γι ακόμα μια φορά, από την Πολιτεία να συνδράμει με συγκεκριμένα μέτρα τον πρωτογενή τομέα.

Ο κ. Καπούνης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός ότι τα αποθέματα πατάτας Νάξου Π.Γ.Ε. της Ε.Α.Σ. εξαντλήθηκαν, εφιστώντας ξανά την προσοχή των καταναλωτών.

Δείτε το απόσπασμα:

(Visited 479 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.