Δ. Καπούνης στον Aegean Voice: «Η τιμή του γάλακτος δεν θα πέσει χαμηλότερα για το 2023»

Newsroom
05/02/2023 10:21
 
 
 

 

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, μίλησε στον Aegean Voice 107.5 και αναφέρθηκε σε πολλά και σημαντικά ζητήματα.

Συγκεκριμένα, στάθηκε στην επίσκεψη της Ε.Α.Σ. στην έκθεση Zootechnia στην Θεσσαλονίκη και στην ΣΕΚΕ στην Ξάνθη (συνεργασία της οποίας με την Ε.Α.Σ. Νάξου επίκειται).

Ακόμη, ο Δ. Καπούνης αποκάλυψε ότι είχε μια άτυπη συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Γεωργαντά, όπου συνομίλησαν για το θέμα των ΚΑΔ σχετικά με την επιδότηση των ζωοτροφών όπου έχει παρουσιαστεί ένα πρόβλημα με την ΑΑΔΕ και το οποίο αναμένεται να διορθωθεί προκειμένου απρόσκοπτα οι κτηνοτρόφοι να βλέπουν στον λογαριασμό τους τις επιδοτήσεις. Συν τοις άλλοις, επίκειται και επίσημη συνάντηση με τον Υπουργό για τα θέματα που απασχολούν τους κτηνοτρόφους.

Ακόμη, ο Δ. Καπούνης μίλησε για τα νέα Τυροκομεία της Ε.Α.Σ. σε Γλινάδο και ορεινή Νάξο αλλά και για την τιμή του γάλακτος, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «οι τιμές θα παραμείνουν ίδιες για όλο το 2023, δεν θα πέσουν χαμηλότερα, παρά τα όσα φημολογούνται».

Στον «αέρα» του σταθμού μίλησε και ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και νυν Γενικός Διευθυντής της ΣΕΚΕ, Αλέξανδρος Κοντός, ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον Δ. Καπούνη τη στιγμή της συνέντευξης.

(Visited 190 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*