Δ. Καπούνης: «Πάμε πολύ καλά στη Food Expo, η Γραβιέρα Νάξου… ενθουσιάζει!»

Newsroom
20/03/2023 12:15
 
 
 

 

Στην παρουσία και στους στόχους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στη Food Expo 2023, μια από τις πιο σπουδαίες εκθέσεις τροφίµων και ποτών στον κόσμο, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ., Δημήτρης Καπούνης.

«Δίνουμε δυναμικό παρών, τόσο στη Food Expo όσο και εκτός των ελληνικών συνόρων. Πάμε πάρα πολύ καλά. Έχει πάρα πολύ κόσμο εδώ στην έκθεση. Στο περίπτερό μας έχουμε υποδεχθεί πολλούς επισκέπτες, τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό, οι οποίοι ζητούν τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.», είπε, αρχικά, ο Δ. Καπούνης.

Η… πρωταγωνίστρια του περιπτέρου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στη Food Expo δεν είναι άλλη από το κορυφαίο της προϊόν, τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., την οποία ο κόσμος δοκιμάζει και, όπως τόνισε ο Δ. Καπούνης, «ενθουσιάζεται, καθώς είναι ένα Π.Ο.Π. προϊόν, έχει ιδιαίτερη γεύση αλλά και επίγευση, κάτι που δεν συμβαίνει σε άλλα τυριά παρά μόνο στη Γραβιέρα της Νάξου!».

Σχετικά με τους στόχους της Ε.Α.Σ. στη Food Expo, ο Δ. Καπούνης τόνισε: «Επιδίωξή μας είναι να δει ο καταναλωτής και ο επαγγελματίας το προϊόν μας έτσι ώστε να έχουμε περισσότερη κατανάλωση σε Ελλάδα και εξωτερικό».

Ερωτηθείς, τέλος, ποιες είναι οι χώρες-στόχοι του εξωτερικού της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου όσον αφορά στις εξαγωγές των προϊόντων της και ειδικά της Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π., ο Δ. Καπούνης απάντησε: «Αυτή τη στιγμή στοχεύουμε στην Αμερική και στον Καναδά. Ήδη έχουμε πάει στη Γαλλία και στη Γερμανία, ενώ πάμε και για το Ντουμπάι».

(Visited 263 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*