Ιάκωβος Βαλέρης: Πιο επιτυχημένη και με περισσότερο κόσμο από ποτέ η Food Expo 2023

Newsroom
21/03/2023 00:45
 
 
 

 

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στην «FOOD EXPO 2023 – ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ» που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα το τριήμερο 18, 19 και 20 Μαρτίου.

«Πιο επιτυχημένη και με περισσότερο κόσμο από ποτέ» χαρακτήρισε τη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών «FOOD EXPO 2023» ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου Ιάκωβος Βαλέρης μιλώντας στον Aegean Voice και στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη. Όπως είπε η έκθεση κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών αγοραστών του εξωτερικού από χώρες όπως η Αυστραλία, η Κορέα και η Αμερική ενώ πολλά ήταν και τα νέα προϊόντα από Έλληνες και ξένους εκθέτες. «Οι σημαντικότερες συναντήσεις που κάναμε ήταν με με τους ήδη πελάτες μας» σημείωσε ο κ. Βαλέρης και πρόσθεσε ότι το αισιόδοξο μήνυμα για την ΕΑΣ είναι το γεγονός ότι το νέο υπερσύγχρονο τυροκομείο της Ένωσης έχει γίνει γνωστό σε όλους τους αγοραστές.

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού της Νάξου, ερωτηθείς σχετικά, σημείωσε ότι ανάμεσα στις χώρες – στόχους για την εξαγωγή της γραβιέρας περιλαμβάνονται η Αμερική, ο Καναδάς και η Γερμανία.

Να σημειωθεί ότι η FOOD EXPO 2023, αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη αφού παρουσιάζονται πάνω από 50.000 ανώτερης ποιότητας και διατροφικής αξίας τρόφιμα και ποτά από 1.300 Έλληνες και ξένους εκθέτες.

(Visited 259 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*