Αποτελέσματα αστυνομικής δράσης σε Νάξο, Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη

Άκης Αξαόπουλος
20/06/2022 12:53
 
 
 

 

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε Θήρα, Μύκονο, Νάξο, Πάρο. Ελέχθησαν 305 άτομα, προσήχθησαν 10, συνελήφθη 1 και βεβαιώθηκαν 60 παραβάσεις

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 17 -18 Ιουνίου 2022 ταυτόχρονη στοχευμένη αστυνομική δράστη σε Θήρα, Μύκονο, Νάξο και Πάρο με αντικείμενο την πρόληψη – καταστολή της μικροεγκληματικότητας και την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Η αστυνομική δράση, η όποια οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κυκλάδων, υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες, με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Η εξόρμηση κάλυψε όλο φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων και περιλάμβανε ελέγχους σε άτομα, αυτοκίνητα και χώρους, καθώς επίσης βεβαίωση παραβάσεων και συλλήψεις – κατασχέσεις σε συντρέχουσα περίπτωση.

Ειδικότερα ως προς τα αποτελέσματα:

• Ελέγχθηκαν 305 άτομα και 212 οχήματα.
• Προήχθησαν 26 άτομα.
• Συνελήφθη μια 51χρονη ημεδαπή γιατί στο πλαίσιο βεβαίωσης τροχονομικής παράβασης για μέθη εξύβρισε και επιτέθηκε στους αστυνομικούς
• Βεβαιώθηκαν 60 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και 3 παραβάσεις για παράνομη κατασκήνωση.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις που έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

(Visited 1.076 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*