Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Σαντορίνη, Σίφνο, Μύκονο και Ίο

Άκης Αξαόπουλος
11/07/2022 14:14
 
 
 

 

Στη σύλληψη εννέα ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Θήρας, Σίφνου, Μυκόνου και Ίου.

Συγκεκριμένα:

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήρα

Το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουλίου συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο το οποίο κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για κακομεταχείριση ζώου στη Θήρα

Το μεσημέρι του Σαββάτου 9 Ιουλίου συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 69χρονος ημεδαπός ο οποίος διατηρούσε ιπποειδές σε υπαίθριο χώρο παραβιάζοντας τους κανόνες ευζωίας του.

Σύλληψη ημεδαπού για κακομεταχείριση ζώου στη Σίφνο

Το βράδυ του Σαββάτου 9 Ιουλίου συνελήφθη στη Σίφνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Σίφνου, 58χρονος ημεδαπός, ο οποίος διατηρούσε ιπποειδές σε υπαίθριο χώρο έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά του.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στη Θήρα

Πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 10 Ιουλίου συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 25χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς άδεια ικανότητας και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σχηματισμός δικογραφίας για βιασμό στη Μύκονο

Το πρωί της Κυριακής 10 Ιουλίου συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 31χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ύστερα από σχετική
καταγγελία αλλοδαπής γυναίκας.

Σύλληψη (3) ημεδαπών για παραβάσεις σε κατάστημα στην Ίο

Πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 11 Ιουλίου συνελήφθησαν στην Ίο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιητών, τρεις ημεδαποί ηλικίας 21, 37 και 48 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν – εργάζονταν, κατά περίπτωση, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς πιστοποιητικό υγείας και αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο

Πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 11 Ιουλίου συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της
Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

(Visited 101 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*