Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Τήνο, Μύκονο, Πάρο και Σαντορίνη

Άκης Αξαόπουλος
16/07/2022 18:59
 
 
 

 

Στη σύλληψη επτά ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Τήνου, Μυκόνου, Πάρου και Σαντορίνης

Συγκεκριμένα:

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στην Τήνο

Το πρωί της Παρασκευής 15 Ιουλίου συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 32χρονος ημεδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Μύκονο

Το πρωί της Παρασκευής 15 Ιουλίου συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 23χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών
ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γαλλία.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο

Το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Ιουλίου συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 47χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στην Πάρο

Το απόγευμα της Παρασκευής 15 Ιουλίου συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 27χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα χωρίς άδεια ικανότητας. Επιπλέον, ο δράστης διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 23, 23 και 25 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό τη Γερμανία και τη Γαλλία.

(Visited 151 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*