Νάξος: Συνελήφθησαν τρία άτομα για διακίνηση κοκαΐνης

Άκης Αξαόπουλος
11/08/2022 11:09
 
 
 

 

Σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα

Κατασχέθηκαν -153- γραμμ. κοκαΐνη,  ζυγαριά ακριβείας, 950€, 421$, κ.α.

Συνελήφθησαν χθες (10 Αυγούστου 2022) στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δύο αλλοδαποί (37χρονος άνδρας και 25χρονη γυναίκα) καθώς ένας 42χρονος ημεδαπός σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή, αγορά-πώληση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκαν οι δύο άνδρες κατά τη διάρκεια μεταξύ τους αγοραπωλησίας ναρκωτικών και ακινητοποιήθηκαν άμεσα από αστυνομικούς που χειρίζονταν την υπόθεση.

Όπως διαπιστώθηκε ο αλλοδαπός είχε προβεί στην πώληση δύο μικροσυσκευασίων «φιξάκια» κοκαΐνης στον ημεδαπό, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο. Επίσης στην κατοχή του αλλοδαπού βρέθηκαν το χρηματικό τόσο των 950 ευρώ, 421 δολαρίων Η.Π.Α. και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία των αλλοδαπών, οπού εντοπίστηκε η 25χρονη κατηγορούμενη και βρέθηκαν:
• Κοκαΐνη βάρους 152,6 γραμμάρια
• Ζυγαριά ακριβείας
• Υπολογιστής αφής («ταμπλετ») και δύο κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

(Visited 1.284 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*