Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Νάξο, Σαντορίνη, Μύκονο, Αμοργό και Τήνο

Άκης Αξαόπουλος
11/08/2022 13:21
 
 
 

 

Στη σύλληψη δέκα ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Θήρας, Μυκόνου, Νάξου, Αμοργού και Τήνου.

Συγκεκριμένα:

Σύλληψη (2) ατόμων για ναρκωτικά, βία κατά υπαλλήλων (αστυνομικών) και πλαστογραφία στη Θήρα

Συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας:

α) Το απόγευμα της Τρίτης 9 Αυγούστου 26χρονος αλλοδαπός για πλαστογραφία, κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο,-3- δενδρύλλια και -3- γραμ. κάνναβης. Επιπλέον, ο 26χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

β) Πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 10 Αυγούστου 24χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -38,3- γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη. Επιπλέον, ο 24χρονος κατά τη σύλληψή του αποπειράθηκε να διαφύγει ασκώντας βία στους αστυνομικούς.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο

Πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 10 Αυγούστου συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της
Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 22χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο

Πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 10 Αυγούστου συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), 21χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στην Νάξο

Το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Αυγούστου συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 56χρονος ημεδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Αμοργό

Το απόγευμα της Τετάρτης 10 Αυγούστου συνελήφθη στην Αμοργό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αμοργού, 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του
κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπή στη Θήρα

Το απόγευμα της Τετάρτης 10 Αυγούστου συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 37χρονη αλλοδαπή η οποία προέβη σε κλοπή πορτοφολιού και απόπειρα αφαιρέσεις ακόμη ενός, ωστόσο έγινε αντιληπτή και ακινητοποιήθηκε. Το πορτοφόλι κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα

Το βράδυ της Τετάρτης 10 Αυγούστου συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παράβαση σε κατάστημα στην Τήνο

Πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 11 Αυγούστου συνελήφθησαν στην Τήνο, από αστυνομικούς
του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 45 και 51 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

(Visited 734 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*