Λέρος: «Γεύμα» ηρωίνης για 34χρονο – Κάλυμνος: Πήγαν να περάσουν ηρωίνη στα κρατητήρια

narkotika leros noembrios 1
admin
03/11/2016 11:44
 
 
 

Ηρωίνη βάρους 28 γραμμαρίων είχε καταπιεί και μετέφερε ένας 34χρονος Έλληνας, ο οποίος μαζί με άλλους δύο Έλληνες ηλικίας 30 και 42 ετών συνελήφθησαν χθες στη Λέρο, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής – μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση και διάπραξης διακεκριμένης κλοπής.
Ειδικότερα, προχθές τις πρώτες πρωινές ώρες περιπολούντες αστυνομικοί διενέργησαν στοχευμένο έλεγχο στους κατηγορουμένους, οι οποίοι μόλις είχαν αφιχθεί στο νησί με πλοίο της γραμμής από Πειραιά και από την εξέλιξη του εξακριβώθηκε ότι:
*Ο 42χρονος, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αφαίρεσε από επιβάτη του πλοίου ένα κινητό τηλέφωνο,
*Ο 34χρονος κατείχε δυο συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης, ένα ναρκωτικό χάπι και ζυγαριά ακριβείας, ενώ παράλληλα είχε αποκρύψει σε σημείο του σώματός του ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, η οποία αφού αποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ηρωίνη βάρους 27,7 γραμμαρίων,
*Ο 30χρονος κατείχε ένα «φιξάκι» με μικροποσότητα ηρωίνης.
Οι ναρκωτικές ουσίες και το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

narkotika leros noembrios 2

Απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών στα κρατητήρια του Α.Τ. Καλυμνίων
Ένας 29χρονος Έλληνας συνελήφθη χθες στην Κάλυμνο, κατηγορούμενος για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων. Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός 27χρονου κρατούμενου, για τον οποίο προοριζόταν τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα χθες το απόγευμα, ο 29χρονος κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων επιχείρησε να προμηθεύσει με «φιξάκι» ηρωίνης 27χρονο κρατούμενο.
Στο πλαίσιο εφαρμογής συγκεκριμένης δέσμης αστυνομικών έλεγχων για την αποτροπή απαγορευμένων αντικειμένων-ουσιών στα κρατητήρια, η ναρκωτική ουσία εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε.
Οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*