Αστυνομικό δελτίο: Συμβάντα σε Πάρο και Μύκονο

astynomiko nyxta
admin
26/12/2016 21:49
 
 
 

Θανάσιμος τραυματισμός αλλοδαπού στη Πάρο
Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου το βράδυ στην περιοχή Πούντα Πάρου εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος 33χρονος υπήκοος Αλβανίας μέσα σε κτίσμα που είχε καταρρεύσει και τον καταπλάκωσε. Από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου διενεργείται έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του συμβάντος, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Σχηματισμός δικογραφίας για ληστεία στη Μύκονο
Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο αγνώστων δραστών οι οποίοι πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας στη Μύκονο διέρρηξαν κατοικία και αφού ακινητοποίησαν 71χρονη ημεδαπή, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τιμαλφή.

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στην Πάρο
Παραμονή Χριστουγέννων καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πάρου ότι το χρονικό διάστημα από 12 έως 24 Δεκεμβρίου, άγνωστος δράστης παραβίασε αποθήκη κατοικίας και αφαίρεσε χρήματα και τιμαλφή.
Διενεργείται έρευνα.

Συνελήφθη στην Πάρο 34χρονος Πολωνός διωκόμενος με Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για υπεξαίρεση
Συνελήφθη το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου το απόγευμα στην Πάρο, από αστυνομικούς του Α.Τ. του νησιού, ένας 34χρονος υπήκοος Πολωνίας, γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.
Ο 34χρονος διωκόταν, σύμφωνα με έγγραφο του Τμήματος SIRENE Πολωνίας, για υπόθεση υπεξαίρεσης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*