Αστυνομικό δελτίο: Έξι συλλήψεις σε Σαντορίνη, Νάξο και Πάρο

Newsroom
17/04/2024 13:29
 
 
 

 

Στη σύλληψη τριών ημεδαπών και τριών αλλοδαπών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε Σαντορίνη, Νάξο και Πάρο για παράνομες οικοδομικές εργασίες, κακομεταχείριση ζώου, παράνομη διαμονή στη χώρα και απασχόληση μη νόμιμων αλλοδαπών, καθώς και για ναρκωτικά.

Πιο συγκεκριμένα:
*Χθες Τρίτη 16 Απριλίου 2024 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας δύο ημεδαποί (ηλικίας 29 και 41 ετών), οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

*Χθες Τρίτη 16 Απριλίου 2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 48χρονη ημεδαπή η οποία διατηρούσε ζώο συντροφιάς (σκύλο) χωρίς να εξασφαλίζονται οι κανόνες ευζωίας του.

*Χθες Τρίτη 16 Απριλίου 2024 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου 62χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας και 55χρονος ημεδαπός ο οποίος του προσέφερε κατάλυμα και εργασία. Σε βάρος του αλλοδαπού κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Χθες Τρίτη 16 Απριλίου 2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας 39χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Χθες Τρίτη 16 Απριλίου 2024 το βράδυ συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου 35χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο τσιγάρο και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 167 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*