Σύλληψη ληστή και ανήλικων διαρρηκτών στη Ρόδο

syllhpsh 2
admin
16/02/2017 15:54
 
 
 

Στη σύλληψη ενός 36χρονου ληστή και τριών ανήλικων διαρρηκτών (ανάμεσα σε αυτούς και ένας 11χρονος!) προχώρησαν χθες οι αστυνομικές αρχές της Ρόδου.
Ο 36χρονος Έλληνας συνελήφθη χθες το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, γιατί σε πλατεία της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου και για ασήμαντη αφορμή, χτύπησε με αυτοσχέδιο ρόπαλο έναν 27χρονο Έλληνα, τον τραυμάτισε στο κεφάλι και στη συνέχεια του αφαίρεσε χρήματα και το κινητό του τηλέφωνο.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου κατάφεραν να εντοπίσουν άμεσα τον δράστη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο και τα χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Διαρρήκτης… ετών 11!
Τρεις ανήλικοι Έλληνες, ηλικίας 11, 17 και 17 ετών, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ.
κατηγορούμενοι για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.
Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, χθες το απόγευμα οι νεαροί δράστες ενεργώντας από κοινού μπήκαν σε κατοικία ηλικιωμένης και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ενώ προηγουμένως είχαν αποπειραθεί να διαπράξουν κλοπή σε άλλη κατοικία.
Στο πλαίσιο περαιτέρω διερεύνησης της υπόθεσης, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι:
*Στις 4, 6 και 9 Φεβρουαρίου (απογευματινές ώρες) αφαίρεσαν από τρία σταθμευμένα ξεκλείδωτα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα αντικείμενα και χρηματικά ποσά.
*Στις 12 Φεβρουαρίου το πρωί αποπειράθηκαν να διαρρήξουν εμπορικό κατάστημα με σκοπό την κλοπή.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*