«Ντου» του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης για υποθέσεις ναρκωτικών στη Σύρο

syllipseis narkotika syros
admin
10/03/2017 10:09
 
 
 

Σε τρεις συλλήψεις για υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών προχώρησαν χθες και σήμερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, ύστερα από αξιολόγηση στοιχείων σχετικά με κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, το Τμήμα Ασφαλείας Ερμούπολης πραγματοποίησε χθες στοχευμένους ελέγχους και έρευνες, συλλαμβάνοντας μια 42χρονη και έναν 58χρονο (Έλληνες), καθώς και έναν 56χρονο Γάλλο, κατηγορούμενους κατά περίπτωση για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, όσον αφορά την 42χρονη, χθες το πρωί μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι της, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τσιγαριλίκι κάνναβης και 6 ναρκωτικά χάπια.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε αστυνομικός έλεγχος και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 56χρονου Γάλλου, όπου παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 45 γραμμαρίων. Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου που χρησιμοποιούσε ο 56χρονος βρέθηκαν 14 ναρκωτικά χάπια.
Επιπρόσθετα, κατά την έρευνα στο σπίτι του Γάλλου εντοπίστηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία διαπιστώθηκε ότι ανήκει στον 58χρονο Έλληνα.
Όλες οι ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν κατασχέθηκαν.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*