Σωρεία συλλήψεων σε Σαντορίνη, Νάξο και Μύκονο

xeiropeda
admin
11/05/2017 20:40
 
 
 

Ημέρα συλλήψεων ήταν η χθεσινή για τα νησιά της Σαντορίνης, της Νάξου και της Μυκόνου.
Ειδικότερα:
*Χθες το μεσημέρι συνελήφθη εξωτερικά του αερολιμένα Σαντορίνης από αστυνομικούς του Α.Τ. Θήρας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί παρενοχλούσε ταξιδιώτες – παραθεριστές προτρέποντας τους επιτακτικά να δεχτούν υπηρεσίες μεταφοράς με όχημα επιχείρησης στην οποία εργαζόταν.
*Χθες το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Α.Τ. Μυκόνου 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
*Χθες το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Α.Τ. Νάξου 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
*Χθες το μεσημέρι συνελήφθη στον εξωτερικό χώρο του αερολιμένα Σαντορίνης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Θήρας, 31χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. επιβάτες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).
*Χθες το βράδυ συνελήφθη στη Σαντορίνη από αστυνομικούς του Α.Τ. Θήρας, 56χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
*Χθες το βράδυ συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Θήρας, 29χρονος υπήκοος Πακιστάν γιατί, κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Γερμανία.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*