Ημερίδα διαπραγματευτών της ΕΛ.ΑΣ. στην Ερμούπολη

tainia astynomias
admin
29/05/2017 10:33
 
 
 

Εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Ερμούπολη, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου.
Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν η επικαιροποίηση των γνώσεων των διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα αντιμετώπισης περιστατικών ιδιαίτερου χειρισμού, καθώς και η ανάλυση διαχείρισης περιστατικών στο πλαίσιο της αστυνομικής δράσης, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ανάλογων υποθέσεων στην καθημερινή αστυνομική πρακτική.

Το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής ημερίδας παρακολούθησαν συνολικά 6 στελέχη -διαπραγματευτές, οι οποίοι φέρουν τον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου μέχρι και του Αστυνόμου Β’ και υπηρετούν σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου.
Στην ημερίδα συμμετείχε η ψυχολόγος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου ως παρατηρητής, ενώ τον συντονιστικό ρόλο είχε Αξιωματικός της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.).

(Visited 25 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*