Σωρεία συλλήψεων χθες και σήμερα στις Κυκλάδες

syllhpsh xeiropedes 2
admin
10/06/2017 11:24
 
 
 

Εννέα άτομα συνελήφθησαν χθες σε Πάρο, Σαντορίνη, Μύκονο και Σύρο από τις κατά τόπους αστυνομικές αρχές.
Ειδικότερα:
*Χθες το πρωί συνελήφθη στην Πάρο 43χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση ποινικού δικαστηρίου με ποινή φυλάκισης 1 έτους και χρηματική ποινή 1.500€ για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών.
*Χθες το πρωί συνελήφθησαν στον εξωτερικό χώρο του αερολιμένα της Σαντορίνη δύο Έλληνες, ηλικίας 37 και 57 ετών γιατί στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος μετέφερε παράνομα επιβάτες με Ι.Χ.Ε., ιδιοκτησίας του 57χρονου, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).
*Χθες το απόγευμα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης 21χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο.
*Χθες το βράδυ συνελήφθη στη Σαντορίνη 33χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές, ο οποίος ασκούσε υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.
*Χθες το βράδυ συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου 23χρονος υπήκοος Σενεγάλης, ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.
*Σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, τρεις Έλληνες ηλικίας 18, 20 και 38 ετών, γιατί κατείχαν κατά περίπτωση μικροποσότητες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*