Διήμερο συλλήψεων στη Σαντορίνη

Συλλήψεις, κατασχέσεις
admin
21/06/2017 11:29
 
 
 

Επτά άτομα συνελήφθησαν στη Σαντορίνη το διήμερο 19 και 20 Ιουνίου για κατοχή ναρκωτικών, για υπαίθριο εμπόριο, για παράνομη διαμονή στη χώρα μας, αλλά και για προσπάθεια να ταξιδέψουν παράνομα από το αεροδρόμιο του νησιού.

Ειδικότερα:
*Το πρωί της 19ης Ιουνίου συνελήφθη 43χρονος, διότι σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 κιλό και 862 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 3 φιαλίδια με άγνωστη λευκή ουσία και μία ζυγαριά ακριβείας.
* Το απόγευμα της 19ης Ιουνίου συνελήφθη 38χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. επιβάτες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).
*Το μεσημέρι της 20ης Ιουνίου συνελήφθη 28χρονη υπήκοος Ρουμανίας, διότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος της κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
*Το απόγευμα της 20ης Ιουνίου συνελήφθησαν δύο ημεδαποί ηλικίας 40 και 45 ετών, οι οποίοι ασκούσαν υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια αρμόδιας αρχής.
*Χθες συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 27 και 39 ετών και ένας 22χρονος υπήκοος Πακιστάν, οι οποίοι μετέβησαν στον Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών διαβατηρίων και αδειών διαμονής αρχών Ελβετίας, Αυστρίας και Ιταλίας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία. Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν, κατασχέθηκαν.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*