Εννέα συλλήψεις χθες στα νησιά των Κυκλάδων

syllipsi klopi
admin
05/07/2017 12:29
 
 
 

Ημέρα συλλήψεων η χθεσινή για τα νησιά των Κυκλάδων, αφού σε Σαντορίνη, Πάρο, Ίο και Μύκονο συνολικά συνελήφθησαν εννέα άτομα.
Ειδικότερα:
*Το πρωί της 4ης Ιουλίου στη Σαντορίνη συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 20 και 40 ετών, διότι εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες.
*Το πρωί της 4ης Ιουλίου στην Πάρο συνελήφθη 36χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας με ποινή φυλάκισης 8 μηνών για κλοπή κατά συναυτουργία.
*Το απόγευμα της 4ης Ιουλίου στην Ίο συνελήφθη 23χρονος υπήκοος Αρμενίας, διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 32 γραμμαρίων και ζυγαριά ακριβείας.
*Το απόγευμα της 4ης Ιουλίου στη Σαντορίνη συνελήφθη στον εξωτερικό χώρο του αερολιμένα της Θήρας, 38χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα με Δ.Χ. Λεωφορείο επιβάτες, έναντι αμοιβής (κόμιστρο).
*Χθες στο αεροδρόμιο της Μυκόνου συνελήφθησαν ένας 22χρονος υπήκοος Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας, δύο υπήκοοι Ερυθραίας, ηλικίας 28 και 24 ετών (άνδρας-γυναίκα) και ένας 25χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Οι κατηγορούμενοι μετέβησαν διαδοχικά στον Αερολιμένα Μυκόνου και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστογραφημένων διαβατηρίων και Δελτίων Ταυτότητας αρχών Ιταλίας, Γαλλίας και Γερμανίας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε διαφορετικές πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και τη Γερμανία. Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν, κατασχέθηκαν.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*