15 αλλοδαποί συνελήφθησαν στα αεροδρόμια Μυκόνου και Σαντορίνης το Σαββατοκύριακο

aerodromio mykonoy 2
admin
21/08/2017 12:49
 
 
 

Δεκαπέντε αλλοδαποί που επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο στα αεροδρόμια της Μυκόνου και της Σαντορίνης, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, δύο γυναίκες υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 19 και 30 ετών (που συνόδευαν 2 παιδιά), δύο υπήκοοι Συρίας ηλικίας 32 και 34 ετών, δύο υπήκοοι Ερυθραίας ηλικίας 31 και 36 ετών και ένας 27χρονος υπήκοος Παλαιστίνης.
Οι κατηγορούμενοι μετέβησαν διαδοχικά στον Αερολιμένα Μυκόνου και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστογραφημένων διαβατηρίων και δελτίων ταυτότητας αρχών Ηνωμένου Βασιλείου, Αλβανίας, Μολδαβίας, Πολωνίας και Βελγίου, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε διαφορετικές πτήσεις με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία.
Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν, κατασχέθηκαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οκτώ συλλήψεις στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης
Χθες, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Θήρας συνέλαβαν τρεις υπηκόους Συρίας ηλικίας 25, 34 και 56 ετών (2 άνδρες και 1 γυναίκα), δύο 33χρονους υπηκόους Ιράν (άνδρας και γυναίκα που συνόδευε 1 παιδί), έναν 33χρονο υπήκοο Ιράκ, έναν 21χρονο υπήκοο Παλαιστίνης και έναν 28χρονο υπήκοο Ερυθραίας, οι οποίοι μετέβησαν στον Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών διαβατηρίων και δελτίων ταυτότητας αρχών Ισραήλ, Γαλλίας, Ιταλίας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία, την Αυστρία και την Γερμανία.
Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν, κατασχέθηκαν.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*