Το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «έκρυβε» οίκο ανοχής στο Φαληράκι της Ρόδου

admin
19/03/2015 14:38
 
 
 

«Κρυφός» οίκος ανοχής εντοπίστηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Φαληράκι της Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχειών και στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, συνελήφθησαν σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες ένας 30χρονος Αλβανός, μια 22χρονη Ουκρανή και δυο Βουλγάρες, ηλικίας 17 και 19 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, της παράνομης λειτουργίας και εργασίας χωρίς πιστοποιητικά υγείας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Επίσης, συνελήφθη και η μητέρα της 17χρονης για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητούνται οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

Σημειώνεται ότι το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος λειτουργούσε στην περιοχή Φαληράκι Ρόδου, με υπεύθυνο τον 30χρονο Αλβανό.

Στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος Αλβανός, ενεργώντας κατ’ εντολή ιδιοκτήτη της επιχείρησης, εξωθούσε στην πορνεία και διευκόλυνε τις δυο Βουλγάρες σερβιτόρες του καταστήματος να εκδίδονται έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.

Κατά την επιτόπια έρευνα και έλεγχο που έγινε στο κατάστημα, εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο που χρησιμοποιούνταν ως χώρος ερωτικών συνευρέσεων των εκδιδόμενων γυναικών – σερβιτόρων.

Επιπλέον, από τη διερεύνηση της υπόθεσης πρόεκυψε ότι κατά την τελευταία εβδομάδα ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, με τη διαμεσολάβηση τρίτου προσώπου, τα στοιχεία του οποίου ερευνώνται, κανόνισε ερωτικά ραντεβού της 17χρονης σε σπίτι ηλικιωμένου πελάτη.

Οι πέντε συνεληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

(Visited 55 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*