Στην ψυχολόγο… το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Σύρου

dialeksi psyxologos martios 2018
admin
01/03/2018 11:33
 
 
 

Ενημερωτική διάλεξη προς το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Σύρου πραγματοποίησε την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου η Υπηρεσιακή Ψυχολόγος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για διενέργεια διαλέξεων ψυχολόγων της Ελληνικής Αστυνομίας σε αστυνομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, τονίστηκε η λειτουργία της 24ωρης Τηλεφωνικής Γραμμής Ψυχολογικής Υποστήριξης, Συμβουλευτικής και Ενημέρωσης του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Σκοπός της είναι η παροχή επιστημονικής υποστήριξης και συμβουλευτικής ενημέρωσης από αστυνομικούς ψυχολόγους προς τους συναδέλφους τους, με σκοπό τη διαχείριση και αντιμετώπιση ζητημάτων που τους απασχολούν σε επαγγελματικό, οικογενειακό και ατομικό επίπεδο.
Σημειώνεται ότι, η Τηλεφωνική Γραμμή (210-3410900) είναι διαθέσιμη σε 24ωρη βάση για όλο το προσωπικό, αστυνομικό και πολιτικό, στην ενέργεια και στην αποστρατεία, καθώς και για τα μέλη των οικογενειών τους, διασφαλίζοντας την ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*