Σύλληψη Πακιστανού διακινητή στη Μύκονο

admin
22/05/2015 06:16
 
 
 

Ένας 35χρονος Πακιστανός και μια 28χρονη υπήκοος Συρίας συνελήφθησαν στη Μύκονο, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και πλαστογραφίας πιστοποιητικών.

Οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Μυκόνου, όπου ο 35χρονος μαζί με την 28χρονη και το ανήλικο παιδί της, προσποιούνταν ότι αποτελούν οικογένεια και επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση για Ιταλία κάνοντας χρήση ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων.

Επίσης, συνελήφθη και ένας 22χρονος Ιρακινός, ο οποίος κάνοντας χρήση παραποιημένου δελτίου ταυτότητας πορτογαλικών αρχών, επιχείρησε να επιβιβαστεί στην ίδια πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Τα ταξιδιωτικά έγγραφα που χρησιμοποίησαν οι συλληφθέντες και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν, κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

 

Συλλήψεις και στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης

Δυο υπήκοοι  Συρίας, ηλικίας 35 και 49 ετών, συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.
Οι κατηγορούμενοι μετέβησαν διαδοχικά στον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση παραποιημένων δελτίων ταυτότητας γερμανικών και βελγικών αρχών, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε ξεχωριστές πτήσεις με προορισμό τη Γερμανία και την Αυστρία.
Τα πλαστά δελτία ταυτότητας και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν, κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*