Οικογενειακές διαφορές όπλισαν το χέρι της κόρης και του εγγονού ενάντια σε έναν 85χρονο

admin
04/11/2015 09:15
 
 
 

Η κόρη του και ο εγγονός του ήταν τελικά οι δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας ενός 85χρονου που έγινε προχθές στην Ιαλυσό της Ρόδου.

Η 48χρονη και ο 31χρονος συνελήφθησαν και κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, καθώς – όπως προέκυψε από την έρευνα Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και την προανάκριση – κίνητρο των δραστών ήταν οικογενειακές διαφορές.

Οι συλληφθέντες, τις πρωινές ώρες της 2ας Νοεμβρίου κατάφεραν από κοινού πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματος του 85χρονου, ενώ σε έρευνες που έγιναν στο χώρο του περιστατικού και στις οικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 3 μαχαίρια και ενδύματα που έφεραν εμφανείς κηλίδες αίματος.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν να αποκρύψουν πειστήρια, αλλοιώνοντας την σκηνή του εγκλήματος, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τις αστυνομικές έρευνες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου.

(φωτό: αρχείου)

(Visited 26 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*