Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Θήρα, Σύρο και Μύκονο – Πρόστιμο σε κατάστημα στην Τήνο για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας

Άκης Αξαόπουλος
25/06/2021 14:33
 
 
 

 

Στη σύλληψη έξι συνολικά ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές Θήρας, Σύρου και Μυκόνου την Πέμπτη 24 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:

*Στο αεροδρόμιο της Θήρας 33χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

*Στη Σύρο 36χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας κατοικία του βρέθηκε στην κατοικίας του και κατασχέθηκε κάνναβη βάρους 5,6 γραμμ..

*Στη Θήρα 24χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη βάρους 4,2 γραμμ.. Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε, ο αλλοδαπός διέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

*Στη Θήρα 25χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη βάρους 5,3 γραμμ..

*Στη Θήρα 38χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε
η διαδικασία επιστροφής.

*Στη Μύκονο 32χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική χωρίς άδεια.

Επιβολή κυρώσεων για παραβίαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών στην Τήνο

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής διαπιστώθηκε παράβαση των ρυθμίσεων που ισχύουν για την πρόληψη διάδοσης του κορωνοϊού covid-19 και επιβλήθηκε πρόστιμα 5.000 ευρώ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας.

(Visited 60 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*