Ο Γιώργος Πρίντεζης φέρνει το Aegeanball Festival στη Σύρο

admin
16/05/2016 09:17
 
 
 

Ένα ακόμη αθλητικό γεγονός μεγάλης εμβέλειας και λάμψης θα φιλοξενήσει η Σύρος αυτό το καλοκαίρι! Πρόκειται για το πρώτο Aegeanball Festival, το οποίο εμπνεύστηκε ο Συριανός μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης.

Το όνειρο του Πρίντεζη θα γίνει πραγματικότητα, σε συνεργασία με τον δήμο Σύρου-Ερμούπολης, από τις 12 έως τις 17 Ιουλίου, οπότε στην πλατεία Μιαούλη θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο 3 on 3 που έχει γίνει ποτέ στην χώρα μας, με την παρουσία πολλών γνωστών αθλητών. Θα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες (μικρούς και μεγάλους), άνδρες αλλά και γυναίκες, που θα έρθουν αντιμέτωποι με μπασκετμπολίστες διεθνούς κλάσης.

Τις επόμενες μέρες θα δημοσιευτούν όλες οι πληροφορίες για τη διοργάνωση, τη δομή του τουρνουά και τον τρόπο εγγραφής και συμμετοχής. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα έσοδα από τις εγγραφές θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

«Θέλουμε να περάσουμε καλά σε αυτή τη γιορτή, να έχουμε ρεκόρ συμμετοχών για τα ελληνικά δεδομένα σε 3 on 3. Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε ανθρώπους και ιδρύματα που το ‘χουν ανάγκη, με την υποστήριξη ανθρώπων και απ’ τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς θα επιδιώξουμε και την προβολή του νησιού μας σε παγκόσμιο επίπεδο! Το Aegeanball Festival στη Σύρο έρχεται και ανήκει σε όλους! Μείνετε συντονισμένοι…» γράφει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πρίντεζης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

 

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*