1st TRIMORE Syros Triathlon: Η Σύρος στο επίκεντρο του αθλητικού και τουριστικού ενδιαφέροντος

admin
06/06/2016 14:04
 
 
 

Ελλάδα… Αιγαίο… Κυκλάδες… Σύρος! Η – μοναδικής αισθητικής – Σύρος, στο επίκεντρο του αθλητικού και τουριστικού ενδιαφέροντος! Έμειναν μόνο ελάχιστες ημέρες της πρεμιέρας και οι εγγραφές συνεχίζονται!

Ένα ανεπανάληπτο event με τίτλο 1st TRIMORE Syros Triathlon 2016, διοργανώνεται για πρώτη φορά στις 10, 11 και 12 Ιουνίου 2016, στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, με τη φιλοδοξία να καθιερωθεί ως ο απόλυτος Τριαθλητικός και τουριστικός θεσμός της χώρας, προσελκύοντας μάλιστα πλήθος αθλητών και επισκεπτών και από το εξωτερικό.

Τρεις ημέρες γεμάτες δράση, πληθώρα αθλητικών, πολιτιστικών και συμμετοχικών εκδηλώσεων, πρόκειται να προσφέρουν την μέγιστη εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες, θεατές και παρευρισκόμενους, αφήνοντας πίσω μια εξαιρετική αθλητική κληρονομιά στο νησί.

Τρίαθλο ενηλίκων, παιδικό τρίαθλο, 5kCityRunning, ποδηλατική περιήγηση,SUPExperienceαλλά και για πρώτη φορά αναβίωση του παλαιού Ολυμπιακού αθλήματος (Παρίσι 1900) «Κολύμπι μετ’ εμποδίων» θα δώσουν ένα ξεχωριστό τέμπο στο κοσμοπολίτικο νησί και θα παραΣΥΡΟυν τους πάντες.

Όλοι στη Σύρα! Ταξιδέψτε μαζί μας!

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω τριάθλου

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης, λόγω διεξαγωγής του πρώτου τριάθλου, ο χώρος στάθμευσης στην περιοχή «Νησάκι», δυτικά της πλατείας Αφανούς Ναύτου, θα παραμείνει κλειστός και θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από αύριο Τρίτη 7 Ιουνίου στις 14:00 έως και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στις 00:00.

Σε επόμενο δελτίο τύπου θα γίνει ενημέρωση για τα πρόσθετα μέτρα που θα ισχύσουν από την Παρασκευή 10 Ιουνίου έως την Κυριακή 12 Ιουνίου και αφορούν στην διεξαγωγή των αθλημάτων.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*