Χ. Καφτηράνης: Δωρεάν διαιτησία και μετακινήσεις των ομάδων

kaftiranis xristos ora efthynis
admin
19/06/2016 08:10
 
 
 

Τη δική του απάντηση, δίνει ο Συνδυασμός της Αντιπολίτευσης της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων, στην αήθη και πρωτοφανή επίθεση που εξαπέλυσε το Προεδρείο της Ε.Π.Σ.Κ., κατά του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Νοτίου Αιγαίου και Έπαρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Ιωάννη Μαργαρίτη.

Επίσης, δηλώνει και δεσμεύεται προς όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού μας για ΔΩΡΕΑΝ Διαιτησία και Μετακινήσεις τους!!! 

Εμείς θα αναλάβουμε τη διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων και ταυτόχρονα όλα τα έξοδα της διαιτησίας και μετακίνησης όλων των ομάδων, γιατί πραγματικά νοιαζόμαστε για το ποδόσφαιρο και τη νέα γενιά αξιοποιώντας όλα τα σωματεία σε όλα τα νησιά. 

 Ο Συνδυασμός μας αναλαμβάνει την ευθύνη, εφόσον η παρούσα διοίκηση δεν μπορεί να εξασφαλίσει τα αντίστοιχα, να βγει μπροστά και να διοργανώσει ένα δίκαιο, ισότιμο και με μεγάλη οικονομική άνεση για όλα τα σωματεία επόμενο πρωτάθλημα.

Εμείς ως συνδυασμός το μόνο που έχουμε να δηλώσουμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ  στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Λεονταρίτη και τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ.Μαργαρίτη για την ηθική και οικονομική στήριξη σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις και ειδικά για το Πανκυκλαδικό τουρνουά ποδόσφαιρου τη “γιορτή του μικρού ποδοσφαιριστή” !!! 

(Visited 56 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*