Τρέξε, Σύρα, τρέξε! – Απόλυτη επιτυχία για το Syros Run

syros run 2016
admin
20/06/2016 09:47
 
 
 

Περισσότερα από 1200 άτομα, κάθε ηλικίας βρέθηκαν στην παραλία της Ερμούπολης για να πάρουν μέρος στο 2ο Syros Run το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος – Δρομείς Σύρου, συνδιοργάνωσαν αγώνες δρόμου 2,5 χλμ. 5 χλμ. 10 χλμ. ανδρών/γυναικών και παράλληλους αγώνες παιδιών 100μ. (για παιδιά προσχολικής αγωγής), 300μ. (από 6 ετών έως και 10 ετών), και 500 μ. (από 11 ετών και άνω). Ξεχωριστό συναίσθημα για όλους τους αθλητές, άνθρωποι κάθε ηλικίας, φόρεσαν τα αθλητικά τους παπούτσια και ρούχα και έτρεξαν στο παραλιακό μέτωπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για ακόμα μια φορά η συμβολή των εθελοντών ήταν μεγάλη και σε αυτούς τους αγώνες. Στο Syros Run εκτός από γνωστούς αθλητές, πήρε μέρος και ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, ενώ οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του νησιού έδωσαν ρεσιτάλ τρεξίματος…

Φαίνεται ότι συνήθισαν το τρέξιμο του Δήμου και με…φόρα πήραν μέρος και στο Syros run, όπου μάλιστα μερικοί από αυτούς διακρίθηκαν κιόλας!

Μάριος Βουτσίνος, Δομένικος Σαγκινέτος, Αντώνης Μπαλόπιτας σκαρφάλωσαν στο βάθρο. Ενώ τα αθλητικά τους φόρεσαν ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, ο Γουλιέλμος Πρίνετζης, ο Δημήτρης Κοσμάς, η Ελένη Τσελεμπή και οι Γιάννης Κεράνης και Γιάννης Βρούτσης.

Περισσότερες φωτό εδώ

(Πηγή: cyclades24.gr)

(Visited 18 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*