Ανακοίνωση δήμου Σύρου-Ερμούπολης για το Syros Run

syros run 2016
admin
21/06/2016 13:44
 
 
 

Το SyrosRun πραγματοποιήθηκε στο νησί μας με απόλυτη επιτυχία, το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016, καταξιώνοντάς το πλέον ως θεσμό και γεμίζοντας μας με αισιοδοξία και πίστη ότι η Σύρος καθίσταται σταδιακά ένας ελκυστικός αθλητικός προορισμός.

Η συμμετοχή 1.200 και πλέον Συριανών και επισκεπτών είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι το SyrosRun αγκαλιάστηκε με αγάπη και καθιερώθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα δρομικά αθλητικά γεγονότα πανελλαδικώς και διεθνώς.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Δρομείς Σύρου», ο οποίος, μεταδίδοντας την αγάπη του για το άθλημα, κατέβαλε συστηματική προσπάθεια και προσέφερε ως συνδιοργανωτής μια άρτια διοργάνωση με εξαιρετική συμμετοχή, η οποία φιλοδοξούμε να αποτελέσει πόλο έλξης για το νησί μας.

Πολλές ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε προς τους χορηγούς και υποστηρικτές, και ιδιαίτερα προς την εταιρεία τηλεπικοινωνιών “Wind”, χωρίς τους οποίους δε θα ήταν εφικτή η πραγματοποίηση του SyrosRun, όπως επίσης και προς όλους τους επισκέπτες και συμπολίτες μας για την αθρόα προσέλευση και συμμετοχή τους, καθώς και για την υπομονή που επέδειξαν εξαιτίας των έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που πραγματοποιήθηκαν με γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Για μία ακόμη φορά η συμβολή των εθελοντών μας στάθηκε καθοριστική για την επιτυχία του SyrosRun και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε ολόθερμα. Με τη θετική τους στάση και τη διάθεση κοινωνικής προσφοράς απέδειξαν έμπρακτα ότι η συνεργασία, η ομαδικότητα και η αλληλεγγύη αποτελούν τους σημαντικότερους παράγοντες για την πρόοδο του νησιού μας.

Εγκάρδιες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε, τέλος, προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, την Αστυνομία, το Λιμεναρχείο, την Ένωση Ξενοδόχων, την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων, τον Σύλλογο «Τερψιχόρη», τους Εμπορικούς Συλλόγους, τους μεμονωμένους επιχειρηματίες του νησιού, καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου μας, διότι συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία της διοργάνωσης.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*